$500 фрийрол само за хора на Igrach.com в Bwin

Играчи от всички зали - обединявайте се!

Обявяваме юни за Месеца на голямата Лапаница, след като измуфтихме от Bwin един сладък, сладък фрийрол с награден фонд от $500, който е САМО ЗА ВАС!

Открийте си нова сметка в залата на Bwin и ще можете да се включите в тази топ оферта, като вАжи САМО за хора, които са се записали през ТОЗИ ЛИНК.

Условията за участие са лесни: отворете сметка през нас в Bwin и си гарантирайте място в $500 Exclusive фрийрол. Ще стартирате лапаницата с 3000 чипа, а нивата са 5-минутни. Имате възможност и за късна регистрация: 1 час след старта на турнира. Ще ви очакваме на 17 юни да си ги премерим!

То отсега е ясно, че тия $500 ще си ги разделите ти, няколкото крийпа от фейсбук страницата на Igrach и майките на екипа, демек фрийролът ще е СУПЕР ОФЕРТА. 

Ето и още няколко причини, поради които си струва:

1. Bwin е легална, брато. Това означава, че залата си има лиценз за БГ, няма какво да се случи с мангизите ти по сметка и всичко е супер редовно. Няма какво да им трепериш, както ако играеш в някоя шано зала.

2. Тургаш го деликатно на оная другата ригнатата зала с многото реклами по ТВ.

Не ти стига като причини, така ли?

Чети надолу тогава :)

Като нови играчи в Bwin ви очаква и як депозит бонус. Може да се нагушите с 100% от първоначалния си депозит (до $100). Бонусът е кредитиран автоматично, когато направите първия си залог и се чисти на 10 равни части. 

До $500 седмично под формата на рейкбек може да приберете и от промото Bonus Builder.

Ако пък сте фенове на футбола, не изпускайте World Championship Leaderboard. Избирате си отборче и печелите точки докато играете покерче. Нещо по-добро от това има ли, а? Не, не ми казвай, мръсник такъв, и сам се сетих!

Вземете и покер бонус на стойност до $100 седмично, като играете на кеш маси по ваш избор. Размерът на всеки бонус зависи от сумата, която сте заложили в игри с истински пари на масите за Casual Cash Games, както и броя на дните, в които сте играли.

Любителите на фрийролите ще могат да играят всеки ден в залата. Настанете се удобно и се насладете на промоцията Daily Centroll, от която може да спечелите турнирни билети от седмичния награден фонд на стойност $1000.

Ето и накратко графика:

Понеделник - Петък: Ежедневен Centroll от 20ч. (СЕТ) с награден фонд от гарантирани $100 на ден

Събота - Неделя: Ежедневен Centroll от 20ч. (СЕТ) с увеличен награден фонд от $250 на ден

Като цяло за фрийролите самата зала си има изискване за минимален рейк в размер на $10, ама това е по-лесно и от да вкараш гол на Ливърпул тия дни...

В Bwin имате шанса да увеличите банкрола си безплатно! Съберете 2 покер точки в покер игри с истински пари, спечелете билет за седмичния фрийрол турнир "$1500 Bankroll Booster", който се провежда всяка сряда от 20:30ч., и се състезавайте за фантастичен награден фонд от $1500!

За играчите-разбирачи има яки Power Series. Това е седмичната турнирна програма на Bwin, която всяка седмица ви дава шанс да играете за гарантиран награден фонд на обща стойност над $10,000,000! Размерът на бай-ин таксите варира от $1,10 до $2100.

И това не е всичко. Най-големите покер бойци могат да се включат в битката за големия кеш. В червения ъгъл с тегло гарантирани $10,000,000, разпределени в 226 събития между 03.06 и 10.06.2018 г. са KO Series! Категориите от Micro до High Roller представляват предизвикателство за всеки покер тарикат.

Те са много неща, човек, то SNG формати, то хепи аур (ама не на коктейли) и всякакви други дивотии, които само допълнително увеличават кефа да цъкаш в тая зала.

Чакаме те на 17-ти на фрийрола, а ако имаш някакви въпроси, пиши на samozaigrachi@gmail.com!