Чудо: Дан Билзериан се кротна, има моногамна връзка

Най-накрая плейбоят Дан Билзериан си намери майстора.

Милиардерът, който е известен със секс маратоните си, заби сериозно гадже.

Приятелите му все още не могат да повярват, че Билзериан е сериозно обвързан. И с право. Хю Хефнър на покера никога не е сам. Винаги е заобиколен от сочни силиконови мацки. А за секс подвизите му се носят легенди.

Веднъж цели 17 красавици са минали през леглото му само за седмица. Не я ясно обаче, дали Дан им е платил.

Късметлийката, която официално му вдига самолета, е модел и бивша сервитьорка. Името й е София Бевърли и е на 21 години.

Двамата се запознават на купон, на който мачото е в компанията на три сексбомби. Свалката става край басейн, където двамата се отдават на як секс.

Пикантна подробност от първата среща е, че 37-годишният играч мачка чаршафите с трите златотърсачки, преди да изпробва Бевърли. Явно креватните умения на София са били по-добри.

Блондинката успява бързо да завърти главата на покерджията и скоро отношенията им стават доста сериозни.

За пръв път Дан е оплетен в мрежата на моногамната връзка.

"Да, имам приятелка. Започнахме да излизаме. Тя е различна – умна, забавна и харесва много от нещата., които допадат и на мен. И преди съм имал гадже, но трясках и други жени, " споделя влюбеният играч.

„Сега, за да привлече вниманието ми някоя красавица, трябва да бъде извънземно секси. Наситих се на жени. Това важи за почти всичко – пари, играчки, момичета…Човек просто вдига летвата,“ обясни в интервю милиардерът.