Денят, в който Дан Билзериан удари $12,8 милиона на покер

Покер плейбоят Дан Билзериан е любимец на всеки покер тарикат.

Не само на златотърсачките, които кръжат на рояци около него.

Дан се изфука в социалната мрежа за деня, в който е ударил $12,8 милиона на покер.

Билзериан, който е коронован за Краля на Instagram с почти 25 милиона последователи – се кълне, че е натрупал богатството си от игра на покер. Даже си спомня момента, когато само за една нощ е спечелил близо $13 милиона. 

Дан даде интервю за In Depth с Греъм Бензингер, където отговори на въпроса; колко най-много кеш е печелил в покер кариерата си:

„Мисля, че към $12,8 милиона, но това беше за период от три игри. Седях на масата с над $18 милиона, защото влязох в играта с малко пари. Мисля, че бях загубил първоначално, след това пак влязох. Играех No-Limit Hold'em хедс-ъп, а блиндовете бяха $10,000/$25,000, така че се получи яка игра,” спомня си покер мачото.

Билзериан без свян разказа и друга изкъртваща покер история със същия покер опонент, който също е фрашкан с мангизи. „В продължение на час и половина, той реши да не гледа към картите си. Не може да разчетеш някой, който не знае какви карти държи. След това реши, че иска да залага всякакви луксозни неща като Mercedes и Ferrari,’ обясни Билзериан.

Както казват у нас: „Имал, дал...”