Нов хит: Джорджано стана спец по BitCoin

Джорджано смени амплоато на музикална звезда и се гмурна във финансовия океан. Изпълнителят на хита "Отиваме на купон" вече се изявява като BitCoin анализатор в YouTube. Само за няколко дни клипчето е гледано от над 25,000 зрители.

С лека усмивка Джорджано разяснява същността на криптовалутата, обяснява какво представлява тя и прогнозира нейното развитие в бъдеще.

„Ако имате някакви пари, които сте готови да ги загубите или обичате да играете на казино, на тези билетчета, които се търкат, дори тото, ако обичате да залагате пари, най-добре инвестирайте в биткойни,“ съветва финансовият вълк.

Преди няколко месеца бившият участник в „Биг Брадър“ решил да инвестира в биткойни и да се налапа от покачването на криптовалутата. Но и най-големите разбирачи като Джорджано понякога изяждат дървото. Певецът стана за смях в социалната мрежа, след като публикува снимки как са го ощетили с 86 стотинки от покупката на биткойни. Вместо да предизвика съчувствие, Джорджано бе подложен на жлъчни коментари:

„Решил полуидиотът да инвестира в бити коне. И му взели 86 стотинки-ахахаа“

„Моето момченце, първо се образовай 2-3 години по темата и тогава ми реви за 1 лев. Гаранция думичката ''Биткойн" си я чул тия дни по новините.“

„Щом Джорджано заговори за биткойн работата е сериозна…“ са само част от коментарите.