Хана, но не Монтана: Секси покер мамчето

Тя е Хана, но не Монтана. Хърватката Солян е не само секси, но и доста умно парче. Родена в семейство на картоиграчи, Хана от малка е закърмена с покера. Баща й я учи на тънкостите на играта. 

Като покер мацка обаче често е обект на е*авка. „О, хайде бе, маце! Имаш аса. Всички знаем, че имаш аса.“

Мъжете се ядосват много, когато ги блъфира жена. Затова никога не си показвам блъфовете. Ама никога, обяснява Хана. Тя признава, че покер батките я смятат за слаб играч.

„Най-добрият начин да им покажа колко грешат е да играя срещу тях и да им покажа на какво съм способна,“ заканва се Солян. 

Хърватката е заработила $54,616 от покер. Покер мацето е журналист по образование, но успя бързо да се пренасочи към доходоносната професия на професионален играч, след като спечели едно от дамските събития на EPT (European Poker Tour) Прага 2010, малко странично събитие на PCA (Pokerstars Caribbean Adventure) 2011 и още един дамски турнир на Eureka Poker Tour Загреб по-късно през същата година.

Освен да мята чипове, Хана сменя и памперси. Солян е майка на близнаци. И определено й отива титлата на секси покер мамче.