Кевин Харт в секс скандал за $60 милиона

Кевин Харт се забърка в пикантен секс скандал, след като за пореден път не можа да си държи малкия Кевин в гащите. Този път това може да му струва едни леки $60 милиона, нищо работа за неприличен милионер като него.

Историята започва през 2017 година в луксозна хотелска стая в Лас Вегас.

Кевин по това време е женен за бившата си Torrei, но това естествено не го спира да прави секс с Montia Sabbag в Cosmopolitan of Las Vegas Hotel and Casino - уж по взаимно съгласие.

Жакузита, макузита, всичко върви много добре за момента.

В последствие обаче започват да излизат разни изненади наяве, като например тази, че Кевин е решил да заснеме пикантните моменти, а бамбината Montia твърди, че дори не е подозирала.

С излизането на скандалния запис първоначално тя твърди, че и Кевин е жертва в случая. Но явно със закъснение й хрумват разни идеи, които все пак я карат няколко години по-късно да заведе дело срещу него на стойност 60 милиона долара.

Според адвокатите на Montia комикът се е наговорил със своя приятел (пак актьор) Jonathan Todd J.T. Jackson, който пък бе арестуван миналата година във връзка с изнудване - отново по този случай. Момичето твърди, че Кевин е предоставил достъп на приятеля си до своята хотелска стая, за да организира заснемането на цялата работа.

Теорията на обвинението е, че Кевин е инсценирал цялото нещо, за да си направи грандиозна реклама по повод предстоящото си комедийно турне. И наистина - този секс скандал му носи милиони, турнето отчита мега успех, а темата за изневярата му е централна за цялостния сценарий на комика.

По времето на секс скандала с горещото видео Кевин Харт е рекламно лице на PokerStars и чест участник в събитията на живо, организирани от тях.

Горе долу по същото време 40-годишното брато си призна на живо в шоуто на Jimmy Kimmel, че има постоянна забрана за Лас Вегас, след като последните му посещения в града на всички пороци не са завършили особено добре.

Случаеност? Май и двамата са направили яко кинти от цялата работа...