Хък Сийд се впуска в ново щуро предизвикателство за $100 000

Не е лесно да се хванеш на бас с щура глава.

Някои залози могат да бъдат направо луди и невъзможни за изпълнение.

Шампионът от Световните серии по покер Хък Сийд направо кърти със странните си залози.

Последното начинание, с което се е захванал Хък, си е направо опасно. Той се е обзаложил за $100,000, че ще издържи 30 дни в пълна изолация затворен в баня. Дали ще успее? Едва ли...Но това не му пречи да опита.

Шампионът от 1996 WSOP Main Event веднъж се хванал на бас за $50,000 с Фил Хелмут, че може да издържи 18 часа в океанската вода, като водата трябва да бъде до раменете му. Бившият шампион от Световните серии по покер издържал само три часа и половина, преди да подвие опашка и да доплува до брега.

Също така изгубил бас, че няма да се бръсне докато не спечели WSOP покер гривна. Той всъщност замалко да успее, докато не се случила неочаквана смърт в семейството му, която го накарала да се обръсне за погребението.

Сийд се хванал и на бас за $5000, че ще подскача на един крак в състезание срещу Хауърд Ледерер. The Professor обаче го изкътрил и спечелил надпреварата. Сийд не се отказал и се хванал на бас за $10000 с Ледерер, че може да изпълни сложен акробатичен номер. Опонентът му не знаел, че Хък има чичо акробат, който му дал ценни съвети как да прибере мангизите.

Сега всички тръпнем в очакване на предизвикателството в банята. Дано пичът успее и да лапне тлъстия кеш.