Кевин Харт под чехъл, забраниха му да стъпва в Лас Вегас

Комикът Кевин Харт се ожали в шоуто на Джими Кимел, че му е наложена забрана да стъпва в Лас Вегас.

Заклетият комарджия обясни, че не е пръскал толкова много пари за хазарт в Лас Вегас, но не уточни каква е точно причината за забраната му. 

Покер клюкарите шушукат, че най-вероятно зад всичко това стои жената на американския комик - Енико Париш.

През 2017г. Кевин сгази лука и изневери на съпругата си. Пиперливата тайна излезе наяве и Харт трябваше да се извини публично. Актьорът определи постъпката си като "грешна преценка" и заяви, че някой се опитвал да извлече финансова изгода от неговите грешки. „А га яде кифтетата, ни рива,“ чудеха се тогава феновете му.

Адвокат на жената, която твърди, че имала връзка с Кевин Харт, обясни, че някой тайно поставил камери в хотелски апартамент, които записали креватната гимнастика на двойката в спалнята. Това се случило по време на пътуване на актьора до Лас Вегас.

Явно чашата на търпението на съпругата му Енико е преляла и тя все още не е преглътнала публичното унижение от аферата на мъжа си. И е търсила начин да го накаже. Поставила му е ултиматум: да не стъпва в Лас Вегас.

Освен че няма да плакне очи с красиви жени, няма да може да се отдаде и на любимите си хазартни игри. Със забраната съпругата му е секнала комарджийските мераци. Женицата с право се притеснява за семейния бюджет. 

Всички знаем, че Харт е заклет покер фен, но също така обича да джитка и на блекджек. И в двата случая, независимо дали става въпрос за покер или казино игри, Харт е един от многото, които са напускали Лас Вегас сдъвкани и изплюли.

Това, което все още не е ясно, е дали властната съпруга ще повдигне чехъла и ще позволи на палавия си съпруг да присъства на предстоящите World Series of Poker. Харт беше нает от PokerStars през 2017г., за да промени лицето на покера и със сигурност ще го засърбят ръцете да се пусне в главното събитие.

Феновете на комарджията се чудят и какво ще се случи с предстоящата му боксова среща с професионалиста Антонио Есфандиари . Есфандиари отказа да разкрие какви са залозите, но сподели, че има коефициент от 35:1 да се бори с Харт, защото актьорът е спортист и бърз като дявол. Не ни се мисли какво ще стане, ако Кевин падне...