Покер Барби пръска сексапил по масите

Тя е руса и убийствено секси. И въобще не е куха, защото играе покер.

Псевдонимът й е Покер Барби.

Американката Лейси Джоунс проплаква на 9-ти април 1979 г. в Сан Антонио, Тексас. Едва 10-годишна застава за първи път пред обектива на камерите. По същото време започва да джитка и покер, запълвайки горещите летни нощи на семейната вила в Северна Каролина. Баба й я учи как да играе Стъд. 

След гимназията, Лейсли постъпва в Университета на Аризона, където на 22- годишна възраст придобива две бакалавърски степени - по политически науки и френска филология. Освен да зубри, мацката бачка като барман и е редовен участник във всички покер игри, провеждани на територията на студентския кампус. След дипломирането блондито почва да работи като модел. Има доста корици за мъжките библии – Playboy и FHM.

От телевизионния канал ESPN виждат покер потенциала на каубойката и я канят да участва в турнири.

Професионалисти като Джони Чан и Нам Ли й преподават ценни уроци за играта, за да се превърне в покер тигрица.

През 2005г записва първото си участие в турнир от Световните покер серии, а на следващата година влиза три пъти в парите на основни събития от програмата.

Досега Покер Барбито е прилапало $50,540 от игра в турнири на живо. 

А ето и девизът й:

„Правило номер едно: Никога не се предавайте. Практикувайте колкото се може повече, гледайте много ръце, четете книги и следвайте играчите, за които чувствате, че са най- близо до образа на играча, в който искате да се превърнете!“