Покер лапаница в 7777.bg: €20,000 Merit Mosta Special

Пролетта дойде и е време нещо да се закове: я секси мацка, я тлъст покер кеш. А най-добре и двете!

7777.bg ти дава този шанс: да лапнеш парата и да завъртиш главата на жената. Няма невъзможни неща с новата промоция на залата - €20,000 7777.bg Merit Mosta Special. 

Ако си покер разбирач, няма да се бавиш, a наградата определено си заслужава - невероятно покер приключение за двама в Свиленград. Там ще може да се отдадеш на спа релакс и естествено да поджиткаш покерче.

Не изпускай шанса да прилапаш пакет за 7777.bg Merit Mosta Special на стойност €500. Сателитите са отворени за всички играчи на 7777.bg. 

Програма

График на онлайн сателитите

А ето и какво включва €500 пакетът за 7777.bg Merit Mosta Special:

- Входна такса за главното събитие в размер на €300+€30
- 2 нощувки със закуски и вечери за теб и твой гост в супер луксозния хотел Merit Grand Mosta в Свиленград
- Достъп до най-модерния спа център в региона - басейн, сауна, парна баня
- 40лв. пътни разноски

Ако те мързи да се впуснеш в покер приключението, може да прехвърлиш спечеления пакет на други покер братоци, но не може да го размениш за 500 еврака. Сори, батки, но това са правилата.

Покер играчите, които лапнат пакета за спа и покер екскурзията в луксозния Merit Grand Mosta в Свиленград, ще трябва веднага да се свържат по имейл на pokersupport@7777.bg.

Какво те очаква в Merit Grand Mosta Свиленград:

А сега да ти изброим и екстрите на спа хотел и казино Мерит Гранд Моста. Ще се глезиш като цар в тузарски ресторант, СПА и уелнес център, както и ще се поизпотиш и токсини ще изхвърлиш в сауната и турската баня. Ох, баня, ох кеф. За играта на живо да не говорим: Ще може да джиткаш на 165 слот машини, 14 маси за жива игра и в 2 VIP салона. Найс, а?