Изкъртващи покер ленти в Netflix

Netflix отдавна се превзели сърцата на зрителите с мега продукциите, които бълват.

Не само изтрещели домакини с пуканки в ръка гледат яките сериали и сълзливи фимчета.

Естествено, от Netflix са помислили и за феновете на покера.

Ето 5 покер ленти, на които да се насладите с кеф.

KidPoker

През 2015г. Netflix пусна биографичния филм KidPoker. Пълнометражната документална лента разкрива живота на Даниел Негреану.

Филмът повдига завесата на покер кариерата на Негреану. KidPoker проследява нелекия му път от билярдните зали до играта на масите с високи залози в Лас Вегас. Много истински филм за братоците, които разбират от покер.

“Това е история за ясното намерение и решимост, в която шансовете са срещу мен - особено в първите години от кариерата ми. Искам това да бъде вдъхновяващ филм, така че когато хората го гледат да почувстват, че също могат да яхнат коня и започнат да преследват мечтите си,” сподели Даниел по време на премиерата на KidPoker.

No Limit 

Покер филмчето се появява на бял свят точно по време на бума на покера през далечната 2006г. И определено ще ви разсмее.

Ще видите вълненията на играчите, когато лапат големия кеш. Световноизвестните имена от покера като Майк Секстън и Дойл Брънсън разкриват своята гледна точка за играта, която е променила живота им.

Win It All 

През 2017г. Netflix сюрпризира покер маниаците с филма Win It All. Ако ви се гледа нещо ненатоварващо, Win It All е вашият филм.

Комедията предлага различна гледна точка за хазартната зависимост. Главният герой Еди Гарет (в ролята Джейк Джонсън) се опитва да събере парчетата от разбития си живот, след като пропилява $50,000, които дори не са негови.

Но как да не се изкушиш, ако приятел ти остави да пазиш чанта, пълна с мангизи, докато той е в затвора?

Killing Them Softly 

В Killing Them Softly са събрани цял куп звезди: Брад Пит, Рей Лиота и Джеймс Гандолфини. Това е филм, който може да зяпате дори с жена си.

Брад Пит е в ролята на наемния убиец Джаки Коган, работещ за мафията. След като е извършен мащабен обир по време на игра на покер, мафиотските босове се обръщат отново към Коган. Разполагащ с ограничено време, той трябва да намери парите и да елиминира обирджиите.

Cold Deck 

Трилърът Cold Deck излиза през 2015г. и се фокусира върху тежките последици от хазартната зависимост. Главният герой Боби се навива да ограби игра на високи нива, организирана от Турчина.

След като взима парите, на Боби му се налага да се бори за живота си. Турчина го преследва яростно и е решен на всяка цена да си отмъсти.