Бивш офицер гепи $2,700,000, за да джитка покер

Бивш офицер от флота бе осъден на четири години зад решетките. Военният гепил $2,700,000 от американското правителство, за да джитка покер.

Освен че играл на високи нива, лейтенант Рандолф Принс си купил втора къща. Започнал да се прави на тузар и да пръска пачки в казината.

Комарджията измислил хитра схема, с която успял да източи близо $2,700,000. Чрез измислени компании кандидатствал за правителствени поръчки. В измамата участвали и колегите му лейтенант Къртни Кломан и Клейтън Пресли III, който притежавал бронзова звезда за заслуги. Чрез фалшиви документи тримата си разделили тлъстата сума, която уж получили за стоки, които обаче военноморските сили така и не видели. 

Сега фуражките ще трябва да отговарят за делата си. Рандолф Принс се признал за виновен по многобройни обвинения за данъчни измами. Съдът определил да търка наровете цели четири години.

Пресли III пък вече бил в пандиза за кражба на самоличност, когато схемата им била разкрита. Той получил още две години затвор. Кломан все още очаква присъдата си.