5 съвета как да печелим в покер турнири на живо през 2019г.

Популярността на покера никога не е била толкова голяма.

В световен мащаб той привлича милиони играчи всеки ден.

Играта генерира и милиарди приходи, които се наляха в създаването на някои от най-големите световни покер състезания.

Ако искате да спечелите покер турнири на живо през новата година, следващите най-често използвани стратегии ще ви бъдат от полза.

1. Основи на покера

Първите стъпки, които трябва да направите, са да научите правилата на покера. Така ще можете да вземете най-добрите решения. Вие ще трябва да знаете силата на всяка ръка, за да можете да прецените как най-добре да я изиграете, за да не правите грешки, които ще ви струват скъпо.

2. Защита на картите

Ако играете онлайн покер, не е нужно да се притеснявате, че вашите конкуренти могат да видят ръката ви. Когато играете в казино обаче, е изключително важно да не забравяте, че другите играчи могат да видят картите ви, ако не сте внимателни.  Затова е важно да криете картите си с ръце.

3. Бъдете прецизни

Когато играете онлайн, не е нужно да говорите или да правите жестове, тъй като всичко се прави с щракване на мишката. Покерът на живо е различен и ако направите грешен жест или изказване, това може да ви коства много. Ето защо е важно да бъдете изключително прецизни в действията си.

4. Пълно фокусиране

Докато играете онлайн има много развлечения, които могат да ви разсеят: филми, публикации, блогове и др. Някои играчи обичат да комбинират тези забавления и да превключват между двете едновременно. Когато играете покер, това може да попречи на играта ви, тъй като може да пропуснете информация, която ще ви помогне да спечелите ръката.

5. Дилърите са там, за да помогнат

Когато играете покер, съществуват много ситуации, в които ще се нуждаете от помощ. Например да разберете точната сума, която залагат другите играчи. Дилърите са там, за да ви помагат и да напътстват, така че не се срамувайте да питате, но се уверете, че по този начин не издавате ръката си.

Заключение

В покера се избухва лесно, когато печелиш или губиш. Това трябва да се избягва, защото най-търпеливите играчи печелят. Уважавайте другите играчи, дори когато ви победят с огромен късмет. Когато придобиете опит, вие ще можете да се състезавате за награди от един милион долара, така че си струва да се запознаете с най-добрите стратегии на тази велика хазартна игра.