Сам Абърнати: Малката комарджийка стана покер лъвица

През 2014г изгрява звездата на Сам Абърнати.

Покер мацката прави заявка, че няма да има е*авка с нея по масите.

Досега красавицата е прилапала от турнири на живо повече $500,000. Преди четири години записва цели 30 влизания в парите на различни турнири в Лас Вегас.

Още от малка Сам Абърнати обича да обира непознати.

„Беше около седемгодишна. Печелеше пари от всичко: правене на фокуси, за колко време ще подреди кубчето на рубик със затворени очи или колко голям предмет може да прескочи със задно салто, като се приземи на един крак. Налагаше ми се да се извинявам на непознатите, чиито пари обираше," спомня си с умиление майката на Абърнати – Карен. 

“Голяма част от детството си бях навън, но вечер вкъщи с брат ми играхме на „Монополи“ и аз бях винаги банкерът. Мисля, че тази игра много ми помогна в покера,“ не крие чаровницата.

Сам не е от жените, които ще бачкат от 9 до 5. 

“Не мога да работя добре, когато съм притисната от срокове. Разбрах, че колкото и да се опитвам да си налагам някакъв ред в живота, това просто не работи и вървя срещу себе си. Затова и покерът ми пасна толкова добре. Имам избора да играя когато и колкото искам. Така успявам да се наслаждавам много повече на играта, когато не я чувствам като задължение,“ откровена е чаровницата.