Геймърката София Уайт \\\

Като ученичка София Уайт е жестоко подигравана за това, че е грозновата.

„Когато бях малка, в училище ми се подиграваха, че съм грозна и странна. Беше ми ужасно тежко,” спомня си София. Но след като завършва мъчилището, Уайт се превръща в една от най-яките Twitch геймърки. 

Мацката, която джитка с псевдонима "djarii", има солидна база фенове: 262,785 души я следват в Twitch, 60,000 в Instagram и 50,000 в Twitter.

Сега дойде време английската роза да разцъфне и в покера. Djarii стана посланик на Unibet.

Алън „Hotted“ Уидман й отваря очите за очарователния свят на покера. „Моят приятел Hotted ми показа как се играе покер за първи път. Играта някак си се заби в съзнанието ми. Най-доброто нещо в покера е адреналинът на масите, без съмнение. Особено, когато имаш чудовищна ръка и някой залага срещу теб,” не крие Уайт.

Тя си призна, че е възхитена от радушния прием на покер залата.

„Unibet са страхотно семейство, които ми помогнаха през цялото ми пътуване в света на покера. Те са невероятни и аз съм горда, че съм техен посланик. Срещнах дузина яки покер играчи и знаменитости. Но заобичах тези, които седяха до мен, учеха ме и не ме караха да се чувствам като глупачка, когато правех грешни колове,” споделя Уайт.

"Djarii" обаче няма да изостави най-голямата си страст – гейминга.

София е закърмена с видео игрите. “Nintendo, Playstation, играя от съвсем малка. Обожавах уикендите, когато с татко играехме по цял ден,” спомня си с умиление Уайт. Най-новата й страст е коспейнта. Това е микс между бодиарт и обличане като героиня от игрите.

София е луда по творчеството на гримьорката Джордан Ханс. Цъкнете в нета и ще се убедите, че Ханс създава наистина главозамайващи гейминг образи.

"Djarii" е член на e-sports колектива Team Method. Екипът е известен най-вече с огромното си присъствие в World of Warcraft. Между другото - това е и любимата игра на София. Геймърката не крие, че мечтае да живее в света на World of Warcraft.

Ние също ще се изкефим да живеем заедно с нея, но за момента ни остава само да си пофантазираме с видеата й.