Покер котето Татяна Пашалич

„Не е трудно да си секси в света на покера, където момичетата са доста малко,“ измърка в интервю покер котето Татяна Пашалич.

Хърватската водеща определено може да бъде коронясана за най-сексапилната жена в света на покера.

И въпреки че няма припечелени милиони в банковата си сметка, красавицата винаги приковава мъжките погледи на турнирите на живо. Може да я видите с микрофон в ръка на всяко значимо покер събитие.

По време на участието си на WSOP 2012 тя наелектризира залата, появявайки се с тигров гащеризон с гол гръб и котешки ушички заради загубен бас.

“Аз не се гледам с часове пред огледалото и не стоя да се убеждавам с думите - "Прекрасна си", а си казвам: "Браво, добра работа свърши днес!".

Това, което е най-важното в моята кариера, е, че съм директна и винаги казвам на хората това, което мисля. Често ми е струвало много, но мисля, че все пак ми е донесло повече позитиви,“ обясни преди време мацката. 

През май 2012 година тя става рекламно лице на Bodog и CalvinAyre.com. Покер кариерата й стартира, когато Татяна е едва 19-годишна.

Пашалич поддържа и собствен блог, в който споделя своите покер преживявания. Нито един мъж няма против да вземе урок от нейния блог. Дори да знае как се играе…